Köksplanering

Många tillfällen att välja kakel

Heminredning är ett område som många uppskattar och antalet tidskrifter inom området verkar aldrig ta slut. Även om hemmet kan vara ett litet krypin är inredning ett brett område. Bara att välja kakel är ett stort område i sig och det är inte bara till en vanlig badrumsrenovering man väljer stil på plattorna. Fyra andra områden där man väljer kakel är:

  • Tvättstugan
  • Duschen till bastun
  • Hemmaspa
  • Köket

Tvättstugan

Om ni gör en ordentlig badrumsrenovering hemma i villan kanske tvättstugan följer med på samma gång. För en del är en tvättstuga bara ett torn med tvättmaskin och torktumlare i badrummet, för andra är det ett eget rum. I tvättstugan brukar man välja neutrala kakelplattor, ofta vita av en lite större modell.

Varför man är försiktig

Man kan fråga sig vad syftet är med att vara försiktig med valet av kakel i tvättstugan. Det hade kanske varit kul att kombinera rödbrunt marockanskt med något blått och gult. Antagligen är det för att ett vardagligt rum för tvätt och städ blir lugnare och lättare att förhålla sig till i vitt och enkla färger. Det är givetvis fritt att välja stil och utsvävningar för var och en.